Så tycker våra kunder

Här är ett utdrag om vad våra kunder tycker om våra produkter:

Om H13 original

 

”Jag pluggar och det kan periodvis vara rätt jobbigt, ibland behöver man vara uthållig för att ta sig igenom ett tråkigt skolarbete, eller hålla koncentrationen uppe när man läser på inför ett prov. H13 hjälper mig att hålla fokus, genom att ge mig energi då tröttheten sätter in.”

Elisabeth Nilsson

 

”Jag har blivit diagnoserad med struma. Och symtomen på det är bla en väldig trötthet. Och har testat det mesta för att bli piggare då jag enbart är 27 och vill inte ligga och sova bort livet. Så testade på H13 och fick hopp om livet igen då jag blivit piggare. Och slipper känna men som 95 år. Så otroligt bra”

Tina Aspman

 

”Jag har ätit ett paket Doktor Honung om dagen hela vintern och detta är första vinter på manna-minne som jag inte blivit förkyld! Fantastisk! om det beror på honungen eller inte låter jag vara osagt. (men jag tror det)”

David Palle Broberg

 

”Så fort jag börjar känna mig hängig så tar jag direkt H 13 i några dagar , resultatet är strålande jag blir bra igen. Tada!!!”

Senada Trstena

 

”Med två barn på dagis behöver man alla tillskott som man kan få. H13 ger mig kraft och energi att orka torka spyor, leka lekar och göra middag.”

Johanna Andersson

 

Om H13 essential

 

”Min första upplevelse med doktor honung, minns jag väldigt väl. Det var i höstas, när min mage sa ifrån och min vardag blev en ständig kamp för motverka smärtan i magen. Jag testade en hel del produkter från Apoteket, jag var hos läkaren men allt kändes hopplöst och inget hjälpte. Jag gick motvilligt på föreläsningarna i skolan men när jag kom hem orkade jag knappt inte göra någonting pga. smärtan i magen. Efter ett par veckors tid kände jag att mitt liv kan inte se ut så här jag måste hitta något som kan hjälpa mig och det var då jag hittade er hemsida, och det räddade min vardag! Jag testade H13+ och det var det bästa jag gjort, för ett par dagar efter jag hade ätit det mådde min mage betydligt bättre och vardagen blev äntligen som vanligt igen och min ork kom tillbaka! Så tack för era fantastiska produkter”

Elin Rosqvist

 

Om HIGH13

 

”Jag brukar dricka en kopp HIGH13 efter ett hårt träningspass. Började med det för c:a 3 månader sen då jag efter min graviditet ofta blev förkyld och sjuk och jag upplevde att jag hade fått sämre immunförsvar. Ända sedan dess har jag bara varit förkyld 1 gång (tidigare var jag förkyld och sjuk varannan vecka). Ett stort plus för att det är naturliga produkter!”

Kristin Waara