Produkter

Svensk forskning avslöjade varför vild färsk honung har använts, i olika kulturer, världen över i tusentals år:
Den innehåller naturligt miljontals nyttiga bakterier.

Honung användes som sportdryck redan vid de första olympiska spelen. HIGH13 är en blandning av svensk honung, citronkoncentrat och medelantalet av de nyupptäckta mjölksyrabakterier som finns i vild färsk honung. HIGH13 blandas med vatten eller konsumeras som den är. Dessutom slipper du onaturliga tillsatser som finns i andra sportdrycker. Värm inte upp drycken till över 50 °C, det tål inte bakterierna!

 

HIGH13 flaskan fylls på med en påse High13 och 200 ml vatten. Den är platt när den är tom och tillverkad för att återanvändas.

Se flaskan »
H13+ är ett unikt livsmedel som naturen kan erbjuda via honungsbin och är en blandning av svensk honung, bipollen och det största naturliga antalet av de nyupptäckta mjölksyrabakterier som finns i vild färsk honung. 
Hang13 kan hjälpa till att ge dig ork dagen efter alkoholkonsumtion. Hang13 är en blandning av svenska honungssorter samt medelantalet av de nyupptäckta mjölksyrabakterier som finns i vild färsk honung. Det finns en app till mobilen som med hjälp av GPS hjälper dig att komma ihåg att ta din HANG13. HANG13 rekommenderas direkt efter avslutad alkoholkonsumtion.H13 innehåller honung från svensk natur samt det största naturliga antalet av de mjölksyrabakterier som finns i vild färsk honung. 

Observera: Bakterierna tål inte uppvärmning över 40° C. H13 produkterna måste förvaras i frys eller kyl för bästa hållbarhet, se instruktioner på påsarna.

Alla våra produkter förvaras frysta. Packning och leveranssätt är anpassat för att bakterierna i produkterna överlever – även mitt i sommaren.

Vilket land beställer du ifrån?

Beställningar från Sverige skickas endast ut på måndagar och levereras under samma vecka om beställningen är gjord före kl. 23.59 på söndagen. Beställningar gjorda utanför Sverige men inom Europa skickas endast ut på måndagar och då måste beställningen ha kommit in innan kl. 23.59 på söndagen. Leveranstiden är 2-4 dagar. Produkterna kan inte beställas utanför Europa!

Beställer du till ett företag?

Kontakta oss om detta om ni också vill muntra upp era anställda. Vi ger rabatt. Till formuläret.