Produkter

Svensk forskning avslöjade varför vild färsk honung har använts som folkmedicin världen över i tusentals år:
Den innehåller naturligt miljontals nyttiga bakterier.

HIGH13 ger dig en helt naturlig sportdryck för uppladdning och återhämtning. Honung användes som sportdryck redan vid de första olympiska spelen. HIGH13 innehåller svensk honung, citronkoncentrat och medelantalet av de nyupptäckta mjölksyrabakterier som finns i vild färsk honung. HIGH13 blandas med vatten eller konsumeras som den är och används för uppladdning och återhämtning. Dessutom slipper du onaturliga tillsatser som finns i andra sportdrycker.


HIGH13 flaskan fylls på med en påse HIGH13 och 200 ml vatten. Den är platt när den är tom och tillverkad för att återanvändas.
Se flaskan »
Bipollen är rikt på proteiner och fibrer och ger ett extra tillskott av näringsämnen som vi människor behöver. H13+ är ett unikt och näringsrikt tillskott som naturen kan erbjuda och innehåller svensk honung, bipollen och det största naturliga antalet av de nyupptäckta mjölksyrabakterier som finns i vild färsk honung.  
Honung hjälper till att undvika baksmälla. Hang13 innehåller rätt mix av svenska honungssorter för att undvika baksmälla samt medelantalet av de nyupptäckta mjölksyrabakterier som finns i vild färsk honung. Det finns en app till mobilen som med hjälp av GPS hjälper dig att komma ihåg att ta din HANG13. HANG13 ska tas direkt efter avslutad alkoholkonsumtion för bästa effekt.Vild färsk honung har använts i de flesta kulturer vid förkylning eller halsont. Honung har använts som folkmedicin i många kulturer och H13 innehåller honung från svensk natur samt det största naturliga antalet av de mjölksyrabakterier som finns i vild färsk honung. Mjölksyrabakterierna i H13 har visat på laboratorieförsök en motverkande effekt på de bakterier som kan orsaka halsont och försvårar förkylning. Dessa mjölksyrabakterier har därför en stor potential att göra det otrevligt för dessa oönskade bakterier

Observera: Bakterierna tål inte uppvärmning över 40° C. H13 produkterna måste förvaras i frys eller kyl för bästa hållbarhet, se instruktioner på påsarna.

Alla våra produkter förvaras frysta. Packning och leveranssätt är anpassat för att bakterierna i produkterna överlever – även mitt i sommaren.

Vilket land beställer du ifrån?

Beställningar från Sverige skickas endast ut på måndagar och levereras under samma vecka om beställningen är gjord före kl. 23.59 på söndagen. Beställningar gjorda utanför Sverige men inom Europa skickas endast ut på måndagar och då måste beställningen ha kommit in innan kl. 23.59 på söndagen. Leveranstiden är 2-4 dagar. Produkterna kan inte beställas utanför Europa!

Beställer du till ett företag?

Kontakta oss om detta om ni också vill muntra upp era anställda. Vi ger rabatt. Till formuläret.