Produkter

Svensk forskning avslöjade varför vild färsk honung har använts som folkmedicin världen över i tusentals år:
Den innehåller naturligt miljontals nyttiga bakterier.

HIGH13 ger dig en helt naturlig sportdryck för uppladdning och återhämtning. Honung användes som sportdryck redan vid de första olympiska spelen.  HIGH13 innehåller svensk honung, citronkoncentrat och medelantalet av de nyttiga bakterier som finns i vild färsk honung. HIGH13 blandas med 250 ml vatten och används för uppladdning och återhämtning samtidigt som du håller dig frisk och slipper oönskade kemikalier.

HIGH13 flaskan fylls på med en påse och 250 ml vatten. Den är platt när den är tom och tillverkad för att återanvändas.
Se flaskan »
Bipollen är rikt på proteiner och fibrer och innehåller alla essentiella näringsämnen som vi människor behöver.  H13+ är det mest kompletta livsmedel som naturen kan erbjuda och innehåller svensk honung, bipollen och det största naturliga antalet av de nyttiga bakterier som finns i vild färsk honung. De essentiella näringsämnena och bakterierna ger dig extra energi och håller dig frisk.HANG13 förebygger baksmälla. Den innehåller en mix av svenska honungssorter samt medelantalet av de nyttiga bakterier som finns i vild färsk honung. Med produkten följer en app till mobilen som m.h.a. GPS hjälper dig att komma ihåg att ta din HANG13. HANG13 ska tas direkt efter avslutad alkoholkonsumtion för bästa effekt.Vild färsk honung har använts i de flesta kulturer vid förkylning eller halsont. H13 är en effektiv folkmedicin och innehåller honung från svensk natur samt det största naturliga antalet av de nyttiga bakterier som finns i vild färsk honung. H13 kan hjälpa ditt immunförsvar och hålla dig frisk.

Observera: Bakterierna tål inte uppvärmning över 40° C. H13 produkterna måste förvaras i frys eller kyl för bästa hållbarhet, se instruktioner på påsarna.

Alla våra produkter förvaras frysta. Packning och leveranssätt är anpassat för att bakterierna i produkterna överlever – även mitt i sommaren.

Vilket land beställer du ifrån?

Beställningar från Sverige skickas endast ut på måndagar och levereras under samma vecka om beställningen är gjord före kl. 23.59 på söndagen. Beställningar gjorda utanför Sverige men inom Europa skickas endast ut på måndagar och då måste beställningen ha kommit in innan kl. 23.59 på söndagen. Leveranstiden är 2-4 dagar. Produkterna kan inte beställas utanför Europa!

Beställer du till ett företag?

Kontakta oss om detta om ni också vill muntra upp era anställda. Vi ger rabatt. Till formuläret.