När naturen själv får bestämma!

 

Välkommen till webbutiken Doktorhonung som tillhör Biotech företaget ConCellae AB.

 

Alla H13 produkter innehåller ett unikt mikrobiom, alltså ett samarbetande grupp av mjölksyrabakterier som härstammar från honungsbin, och som forskarna och entreprenörerna, Tobias Olofsson och Alejandra Vásquez, upptäckte i sin forskning vid Lunds universitet för 10 år sedan. Dessa levereras levande och aktiva i olika honungs blandningar som ger bakterierna näring och skydd.

 

De 13 nyupptäckta och patenterade mjölksyrabakteriesorter som ingår i H13™ inside är:

Nio Laktobaciller: L. kunkeei Fhon2, L. apinorum Fhon13, L. mellifer Bin4, L. mellis Hon2, L. melliventris Hma8, L. kimbladii Hma2, L. helsingborgensis Bma5 , L. kullabergensis Biut2 och L. apis Hma11.

Fyra Bifidobakterier: B. coryneforme Bma6, B. asteroides Bin2, Hma3 och Bin7.

 

Dessa unika bakterier finns endast i H13 produkterna och inga andra produkter på marknaden har dem. H13 produkterna är innovativa funktionella livsmedel som är ett resultat av svensk forskning. Mjölksyrabakterierna överlever inte i ”vanlig” honung, som vi känner till den i denna del av världen, och återfinns alltså inte i någon som helst honungs produkt.

 

OBS: 

  • Alla beställningar skickas inom 5 arbetsdagar och vanligtvis på onsdagar.
  • Produkterna ska förvaras i frysen så fort kunden tar emot dem.

 

Folkmedicinen honung

Mjölksyrabakterierna har skyddat bina och deras honung under miljontals år och människan lärde sig att använda dem i honung världen över, men det som ingen visste förrans upptäckten gjordes, var att det var dessa okända bakterier som låg bakom honungens användning som folkmedicin då de ger honungen dess egenskaper. Se filmen från Lunds universitet när upptäckten gjordes.

 

H13 produkterna erbjuder dig som kund den unika blandningen av dessa helt nya och patenterade mjölksyrabakterier med en standardiserad mängd. Alla H13 produkter består av 13 olika arter som innefattar de mjölksyrabakterierna som bina använder för att skydda sig och sin honung. H13 produkterna levererar en extra liten armé av soldater precis som honung i originalskick från vilda bibon kan göra.

 

Konsumera H13 produkterna som de är och utan att värmas, helst genom att äta påsen direkt innan läggdags. Men man kan blanda dem i gröten och yoghurten också men tänk på att gröten får inte vara varmare än fingervarmt. För att hålla bakterierna levande och aktiva ska H13 produkterna försvaras i frysen.

 

Följ oss på Doktorhonung gärna på FaceBook!

Eller följ oss genom våra privata bloggar om ni vill veta mer om oss, personligt, våra liv, vad vi gör, mm.

#TobiasOlofsson

#AlejandraVasquez

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 × ett =

Translate