VĂ€lkommen

De enda honungsprodukter med aktiva mjölksyrabakterier i vÀrlden!

VÀlkommen till webbutiken Doktorhonung som tillhör Biotech företaget ConCellae AB.

Alla vÄra funktionella livsmedel, kosttillskott och drycker innehÄller ett unikt mikrobiom, alltsÄ en samarbetande grupp av mjölksyrabakterier som hÀrstammar frÄn honungsbin, och som forskarna och entreprenörerna, Tobias Olofsson och Alejandra Våsquez, upptÀckte i sin forskning vid Lunds universitet för 15 Är sedan.

Mjölksyrabakterierna i form av 13 olika kulturer levereras levande och aktiva tillsammans med honungs blandningar, vilka ger bakterierna nÀring och skydd.

De 13 patenterade mjölksyrabakterie-kulturer som ingĂ„r i H13ℱ mikrobiomet Àr:

9 st. Laktobaciller: L. kunkeei Fhon2, L. apinorum Fhon13, L. mellifer Bin4, L. mellis Hon2, L. melliventris Hma8, L. kimbladii Hma2, L. helsingborgensis Bma5 , L. kullabergensis Biut2 och L. apis Hma11.

4 st. Bifidobakterier: B. coryneforme Bma6, B. asteroides Bin2, Hma3 och Bin7.

Dessa helt unika mjölksyrabakterier finns endast i vÄra produkter. H13 produkterna Àr innovativa funktionella livsmedel som Àr ett resultat av svensk forskning.

Mjölksyrabakterierna överlever inte i ”vanlig” honung, som vi kĂ€nner till den i denna del av vĂ€rlden, och Ă„terfinns alltsĂ„ inte i nĂ„gon som helst honungsprodukt, varken direkt frĂ„n en biodlare eller i medicinsk honung.

OBS: 

 • Vi levererar endast inom Sverige.
 • Alla bestĂ€llningar skickas inom 5 arbetsdagar och vanligtvis i början pĂ„ veckan.
 • Produkterna ska förvaras i frysen sĂ„ fort kunden tar emot dem. Med undantag frĂ„n Elixir som förvaras i kyl och kapslar som kan vara i rumstemperatur.

 

Folkmedicinen honung

Mjölksyrabakterierna har skyddat bina och deras honung under miljontals Är och mÀnniskan lÀrde sig att anvÀnda dem i honung vÀrlden över, men det som ingen visste förrÀn upptÀckten gjordes, var att det var dessa okÀnda bakterier som lÄg bakom honungens anvÀndning som folkmedicin dÄ de ger honungen dess egenskaper. Se filmen frÄn Lunds universitet nÀr upptÀckten gjordes.

H13 produkterna erbjuder dig som kund den unika blandningen av dessa  aktiva mjölksyrabakterier i en standardiserad mÀngd. Alla H13 produkter bestÄr av 13 olika sorter som innefattar de mjölksyrabakterier som bina anvÀnder för att skydda sig och sin honung. H13 produkterna levererar en extra liten armé av soldater!

Konsumera H13 livsmedelsprodukterna som de Àr och utan att vÀrmas, helst genom att Àta pÄsen direkt innan lÀggdags. Men man kan blanda dem i gröten och yoghurten ocksÄ men tÀnk pÄ att gröten fÄr inte vara varmare Àn fingervarmt. För att hÄlla bakterierna levande och aktiva ska H13 produkterna försvaras i frysen.

Följ Doktorhonung pÄ:

FaceBook 

Instagram

Eller Elixir – Gudarnas drycks: Instagram

89 comments for “VĂ€lkommen

 1. concellae.se
  mars 22, 2019 at 1:22 e m

  Hej, vad trÄkigt att höra! C. difficile orsakar mycket besvÀrliga bakterieinfektioner, jag hoppas innerligt att du blir av med den. Du behöver helt klar ÄterstÀlla din normala tamflora och detta kommer att ta tid och vara svÄrt, men det gÄr! Den bÀsta av vÄra produkter att göra detta Àr H13 essential som har en mycket bra blandning av alla vÄra 13 mjölksyrabakterier som Àr aktiva och pigga, plus andra naturligt förekommande bakterier som gör nytta och hjÀlper till att ÄterstÀlla balansen. Denna produkt smakar dock som nypon och kan orsaka lite klÄda om man Àr pollenallergiker eller har allergi mot kÀrnfrukter. Detta gÄr dock mycket snabbt över och Àr inget farligt. Om du inte Àr allergisk Àr detta den bÀsta produkten vi har, vi har precis lagt en kod pÄ 30% för vÄra storpack (kod:VÄr2019) i en sÄdan kommer 150 pÄsar, du mÄste ta 2 om dagen, en pÄ morgonen i samband med frukost och en innan lÀggdags. Om du kÀnner att nyponsmak inte Àr nÄgot för dig kan vi rekommendera H13 original som endast smakar honung och har samma halt av levande bakteriekulturer som H13 essential. Sedan Àr det viktigt att du Àter varierat och Àven tillför naturliga bakterier i din kost, som yoghurt med levande bakteriekulturer, surkÄl, surbröd, mm. allt som innehÄller levande bakteriekulturer eller substanser frÄn dessa kommer att hjÀlpa dig att fÄ tillbaks balansen, glöm inte att röra pÄ dig ocksÄ! om dina vÀnner bestÀller en storpack kan vi skicka denna som postpaket pÄ mÄndag och den Àr framme dagen efter i alla stÀder, bor man pÄ landet tar det tvÄ dagar. Om dina vÀnner bor i nÀrheten av vÄrt företag som ligger i Helsingborg kan de komma och hÀmta paketet pÄ plats. Hör av dig hur du/ni vill göra! helst pÄ mitt mail alejandra.vasquez@concellae.se, kÀmpa pÄ! mvh Alejandra

 2. Linda
  mars 21, 2019 at 12:33 e m

  Hej!
  Efter en antibiotika kur mot halsfluss fick jag en tarminfektion (Costridium.difficile bakterie). Jag fick da en ny antibiotika som denna gang skulle ta död pÄ C.difficile bakterien. Jag blev först lite bÀttre men Àr nu sjuk igen, da bakterien verkade vara resistent mot antibiotikan. Jag har nu precis pÄbörjat en tredje antibiotika kur med förhoppning att denna antibiotika ska ta död pa C.difficile. Jag letar nu efter nÄgot som kan hjÀlpa min egen tarmflora/immunförsvar att förbÀttras och fick da tipset att kolla upp era produkter. Vilken produkt skulle ni rekommendera att jag provar? Till saken hör att jag bor i Schweiz dit ni inte verkar skicka era produkter, men jag har nÄgra svenska vÀnner som ska flyga ner till oss nÀsta vecka.. Om jag bestÀller nÄgot frÄn er butik idag, kan ni garantera att leveransen kommer till dem (svensk adress) senast 27/3? Jag vore verkligen vÀldigt tacksam om det skulle gÄ!!!!

 3. concellae.se
  mars 14, 2019 at 10:04 f m

  Allt finns under samma sida alltsÄ doktorhonung.se, i vÄr webbshop under lÀnken butik.

 4. concellae.se
  mars 14, 2019 at 10:03 f m

  Hej Martina, det gÄr alldeles utmÀrk att ge vÄra H13 produkter till barn över 1 Är, vi följer de uppsatta reglerna gÀllande för honung som enligt Livsmedelsverket anser att barn över 1 Är kan Àta honung och i.o.m. att vÄra produkter innehÄller Àven en del honung sÄ följer vi dessa rÄd. MVH Doktorhonungsteamet

 5. Sylvia Hild
  mars 3, 2019 at 3:40 e m

  Hittar inte produktlistan med sorter och priser samt betalning.

 6. Sylvia Hild
  mars 3, 2019 at 3:40 e m

  Hittar inte produktlistan med sorter och priser samt betalning.

 7. Martina
  februari 9, 2019 at 10:30 f m

  Hej!
  Jag undrar om era produkter kan ges till barn över 2 Är? Min dotter pÄ dryga 2 Är har behandlats med fem antibiotikakurer pÄ mindre Àn ett Är (öroninflammationer) sÄ jag tÀnker att det inte kan vara helt fel att boosta hennes immunförsvar och bakterieflora med H13. Men jag vill först försÀkra mig om att det Àr ok att ge till smÄ barn?
  HĂ€lsningar Martina

 8. concellae.se
  januari 22, 2019 at 7:53 f m

  Hej, vi kan tyvĂ€rr inte skriva mer utförlig deras olika anvĂ€ndning för dĂ„ Ă€r vi inne pĂ„ det sĂ„ kallade “hĂ€lsopĂ„stĂ„enden”, detta Ă€r kontrollerat av livsmedelsverket och regleras av EFSA, alltsĂ„ av EU centralt. Vi Ă€r mycket noggranna med detta och följer reglerna som Ă€r uppsatta för funktionella livsmedel. TyvĂ€rr Ă€r dessa regler lĂ„ngt ifrĂ„n lĂ€tta att förstĂ„ och kan ses som mycket krĂ„ngliga för oss som producenter, men med tanke pĂ„ att det förekommer en del oseriösa aktörer pĂ„ marknaden Ă€r de bra för konsumenterna. Alla vĂ„ra H13 produkter innehĂ„ller ett samarbetande flora av 13 mjölksyrabakteriesorter, dessa triggar immunförsvaret och dĂ€rav deras “sĂ€tt” att hjĂ€lpa oss att bli av med t.ex. virusinfektioner som du beskriver.Hang13 ska tas innan man lĂ€gger sig och det Ă€r för att förhindra en ev. baksmĂ€lla, H13 sport blandas med vatten och tas med fördel nĂ€r man trĂ€nar. Hang och H13 sport, har en lĂ€gre halt levande bakterier och H13 original och essential har de högsta halterna bakterier och Ă€r dĂ€rför mer effektiva. AlltsĂ„ vi rekommenderar att du tar H13original vid förkylningar och influensa. Hoppas att det blev lite tydligare nu. MVH Doktorhonungsteamet

 9. Eva
  januari 16, 2019 at 8:58 f m

  Hej

  Jag undrar om nÄgon av era produkter Àr speciellt inriktade mot förkylning alternativt influensa samt om man i sÄ fall kan ta denna produkt nÀr förkylning har gjort sig till kÀnna, dvs. nÄgon dag efter sjÀlva sjukdomsförloppet startat? LikasÄ blir jag inte riktigt klok pÄ vad de olika produkter Àr bra för specifikt, mer Àn just Hang13 och sport som jag i och för sig undrar om man ska ta innan eller efter man sportat. Tacksam om ni skulle vilja förklara lite utförligare.

 10. november 1, 2018 at 2:28 e m

  Great to know about the product which offers much to its customer. On behalf of Organizing Committee of 20th International Congress on Nutrition & Health which is going to be held during March 28-30 in Stockholm, we ask you to exhibit this product at the conference. Get a good customer for your customer here. If this interests you please write us back to the mail id provided below.
  For details, please visit our website mentioned below.

 11. concellae.se
  oktober 24, 2018 at 11:03 f m

  Hej, tack för ditt mail och intresse! jag ska försöka ge förklaringar till dina funderingar. Alla 13 arter av bĂ„de laktobaciller och bifidobakterier som finns i alla vĂ„ra produkter Ă€r de mest tĂ„liga mjölksyrabakterier som finns, om man jĂ€mför med andra mjölksyrabakterier. Detta innebĂ€r att precis som vi skriver sĂ„ tĂ„l de höga temperatur och lĂ„g syra till exempel, men dör om man kokar dem. Anledningen Ă€r att de Ă€r bakterier och bakterier Ă€r levande varelser som dör i extrema förhĂ„llande. Men om du tar t.ex. en annan mjölksyrabakterie som en Lactobacillus acidophilus som finns i ett flertal produkter sĂ„ dör den endast nĂ€r den exponeras till luft precis som nĂ€stan alla arter inom bifidobakterier som Ă€r super vanliga tillsatser i s.k. probiotiska produkter av mĂ„nga etablerade multinationella företag. Detta Ă€r sorgligt dĂ„ konsumenterna tror att bakterierna Ă€r levande i dessa livsmedel vilket inte stĂ€mmer. NĂ€r det gĂ€ller att enskilda mjölksyrabakterier kan Ă€ndra en hel tarmflora stĂ€mmer inte detta heller. Enstaka stammar kan aldrig göra detta ensamma, utan för detta krĂ€vs mycket mer som t.e.x en Ă€ndrad kost och motion som bidrar till att en “bĂ€ttre flora” kan etableras. Men tarmfloran förĂ€ndrats stĂ€ndigt genom olika livsperioder, sĂ€ttet vi lever pĂ„ , vad vi Ă€ter, mmm. Ämnet Ă€r enormt komplext och fortfarande Ă€r det ingen som vet hur det verkligen ligger till. SĂ„ svaret pĂ„ din frĂ„ga om vĂ„ra H13 produkter kommer att förĂ€ndra din flora genom konsumtion sĂ„ gör de förmodligen inte det. Även om vi har sett i vĂ„ra studier att de blir kvar ett tag i tarmen sĂ„ kommer de inte att förĂ€ndra din flora som inte du gör Ă€ven andra stora förĂ€ndringar i din livsstil. Vad man dĂ€remot vet och Ă€r överens om inom forskarvĂ€rlden Ă€r att mjölksyrabakterier och dess produkter genom fermentering Ă€r hĂ€lsofrĂ€mjande i form av att de pĂ„verkar vĂ„rt immunförsvar sĂ„ att denna blir mer alert och kan ta hand om hotande infektioner. Hoppas att du fĂ„r lite mer klarhet i detta mycket fascinerande men super svĂ„rt att förstĂ„ forskningsĂ€mne som vi har dedikerat över 20 Ă„r som forskare. Forskarna frĂ„n doktorhonung som ocksĂ„ arbetar som forskare vid Lunds universitet.

 12. andre.juthe
  oktober 14, 2018 at 1:15 e m

  Hej
  Det lĂ„ter vĂ€ldigt bra den hĂ€r bakteriehonungen. Det Ă€r en sak jag inte riktigt fĂ„r ihop dock, Ă„ ena sidan pĂ„stĂ„r ni att bakterierna Ă€r de tĂ„ligaste som finns, de klarar syra, höga temperaturer och hela vĂ€gen ner till tarmen etc, Ă„ andra sidan mĂ„ste de förvaras i frysen och förstörs pĂ„ bara nĂ„gra dagar i rumstemperatur och har man dem i gröten fĂ„r det inte vara varmare Ă€n “fingervarmt” . Det lĂ„ter lite motsĂ€gelsefullt. En annan frĂ„ga, finns det nĂ„got belĂ€gg för att man kan Ă€ndra sin bakterieflora om man Ă€ter denna honung? Det Ă€r ju en sak att de tar sig ner till tarmen, en annan om de lyckas etablera sig dĂ€r (ens för en tid). Jag sĂ„g en reviewstudie (https://www.bmj.com/content/353/bmj.i2617.full) dĂ€r ingen effekt kunde pĂ„visas. Även om bakterierna nĂ„dde tarmarna fick de aldrig nĂ„got fĂ€ste eftersom de utkonkurrerades pĂ„ en gĂ„ng av den redan etablerade bakteriefloran (som Ă€r den man vill Ă€ndra pĂ„). Hur kommer man runt det?

 13. concellae.se
  juli 23, 2018 at 10:44 f m

  TyvÀrr, detta Àr inget vi har testat sÄrsalvan pÄ. HÀlsningar

 14. concellae.se
  juli 23, 2018 at 10:43 f m

  Hej, det Àr naturlig citronkoncentrat och inte citronsyra. HÀlsningar

 15. Alfons Rodewald
  juli 17, 2018 at 8:34 f m

  Hej. Jag undrar citronkoncentratet i Er sportdryck Àr det naturlig citron eller citronsyra (kemisk)

 16. Jennie
  juli 2, 2018 at 10:33 e m

  Hej har ni sÄrsalva elker spray för hundar med inflammation snopp ? Kan komma inifrÄn eller utifrÄn. GÄr det ge hunden pollen? Spreja utvÀrtes?

 17. concellae.se
  maj 14, 2018 at 11:43 f m

  Absolut, hÀr av dig till oss via mail, det beror pÄ hur mycket du handlar. HÀlsningar!

 18. concellae.se
  maj 14, 2018 at 11:42 f m

  Hej Annika, vi sĂ€ljer inte bi-pollen och inte heller “vanlig död honung” alltsĂ„ honung som INTE innehĂ„ller de levande mjölksyrabakterierna som Ă€r huvudingrediensen i alla vĂ„ra H13 produkter. Vi Ă€r experter pĂ„ mjölksyrabakterier och det Ă€r dessa vi rekommenderar att Ă€ta kontinuerligt för en allsidig kost och en bra hĂ€lsa. TyvĂ€rr, kan du inte anvĂ€nda nĂ„gra som helst honungs, eller bi-pridukter produkter som t.ex. ren bi-pollen produkter för att behandla en infektion. Vill du köpa honungs- och bi-produkter av olika slag (som inte innehĂ„ller nĂ„gra levande bakterier dock) rekommenderar vi att du gĂ„r till en hĂ€lsokostaffĂ€r eller en bi-odlare. VĂ„ra H13 produkter Ă€r funktionella livsmedel som anvĂ€nds som kost tillskott och alla innehĂ„ller 13 olika levande bakteriekulturer som Ă€r unika för endast vĂ„ra produkter, det Ă€r detta vi marknadsför. MVH doktorhonungs teamet.

 19. Annika Westermark
  maj 14, 2018 at 6:55 f m

  Hej!
  Jag har köpt bipollen. Rekommenderar ni att man Àter dem en gÄng om dagen, som förebyggande, eller ska de frÀmst anvÀndas nÀr man har en infektion?
  Har ocksÄ lÀst om Propolis hos Sanna Edin. InnehÄller era produkter propolis?
  Med vÀnliga hÀlsningar
  Annika

 20. Lisbeht JĂžrgensen
  april 23, 2018 at 3:27 e m

  Hej

  Skickar ni till Danmark? Kan bara bestÀlla till Sverige.

 21. concellae.se
  mars 7, 2018 at 3:14 e m

  Vad mÀrkligt, andra kunde anvÀnda koden fram till söndag. Hursomhelst, sÄ kan ni maila oss och göra en bestÀllning via mail frÄn oss. Sedan kan ni betala in direkt till vÄrt företags BG, ni fÄr informationen nÀr ni mailar oss. Ni kan göra det nu, Àven om tiden för erbjudandet har gÄtt ut. Hör av er till oss och skriv till info@concellae.se, hÀlsningar!

 22. februari 18, 2018 at 7:18 e m

  Hej
  Mycket intressant och underhÄllande föredrag den 13:e om bi och honung.
  DÀr sÄldes er honung till halva priset och vi fick ocksÄ veta att samma rabatt skulle gÀlla t.o.m söndag (idag)
  NĂ€r vi nu skulle bestĂ€lla pĂ„ webbutiken fungerade dock inte rabattkoden ‘Lund’ utan vi fick meddelande om att den inte gĂ€llde lĂ€ngre. Varför?
  VÀnliga hÀlsningar
  ulla

 23. concellae.se
  februari 12, 2018 at 9:53 f m

  All information finns att hitta pÄ vÄr hemsida, i webbshoppen sÄ finns det en beskrivning för hur man anvÀnder ApiH till mugg i samma sida som man bestÀller ApiH ifrÄn. MVH Doktorhonungs teamet

 24. Ola
  december 8, 2017 at 2:48 e m

  Hej,
  Har köpt och fÄtt hem APiH salva för behandling av mugg, men hittar ingen beskrivning.
  Maila mig gÀrna!

 25. Caroline Frisell Ivarsen
  november 28, 2017 at 6:00 e m

  Hej,
  BestÀllde varor d. 25/11.
  Vill inte ha dem före mĂ„ndag 4/12. Är det möjligt?
  BÀsta hÀlsningar,
  Caroline

 26. Tommy Nilsson
  november 26, 2017 at 9:28 e m

  Synnerligen intressant!

 27. Tommy Nilsson
  november 26, 2017 at 9:27 e m

  Synnerligen intressant sÀrskilt Lucias kommentar!!! Mvh Tommy

 28. claudia.frenk
  november 15, 2017 at 10:04 f m

  Hej,
  Har bestÀllt en lÄda av era produkter. Jag reser pÄ semester fredagen den 17/11, Àr hemma igen den 27/11. Vill inte fÄ dem leverarede, jag kommer inte att hinna hÀmta ut dem.
  Vad gör jag?!!

 29. concellae.se
  oktober 18, 2017 at 7:05 f m

  Essential Àr den som mÄnga köper för samma ÀndamÄl!

 30. concellae.se
  oktober 18, 2017 at 7:05 f m

  Hej WL, vĂ„ra bakterier Ă€r de tĂ„ligaste mjölksyrabakterierna som finns, detta Ă€r den första egenskapen vi upptĂ€ckte och Ă€r dĂ€rmed skyddad i vĂ„r första patent. Detta innebĂ€r att de klara bland annat av höga salthalter, hög sockerhalt, extrem sura miljöer, höga temperaturer, osv. PĂ„ grund av denna enegenskapen sĂ„ klara sig alla vĂ„ra 13 mjölksyrabakterierna vĂ€ldigt bra genom passagen ned till tarmen. Förutom detta sĂ„ “förs de ned” tillammans med fibrer som finns i bĂ„de honung och bipollen, som skyddar de ytterligare genom magsyran och ned till tarmen. Det finns inga mjölksyrabakterierna som etablerar sig i tarmen för alltid dĂ„ vi Ă€r alla olika och vi har sĂ„Ă„Ă„Ă„ mĂ„nga andra bakterier i just tarmen, en del kan dock överleva under en lĂ€ngre period men detta Ă€r ocksĂ„ individuellt. Man vet i alla fall, att för att “trigga immunförsvaret” sĂ„ ska man konsumera mjölksyrabakterier varje dag, de finns i mĂ„nga livsmedel ocksĂ„ och variation Ă€r alltid bĂ€st. Vi tex. Ă€ter förutom vĂ„ra egna produkter Ă€ven mycket fermenterade livsmedel som yoghurt, fil och syrade grönsaker som ocksĂ„ hjĂ€lper till att hĂ„lla en frisk. RĂ„det Ă€r att Ă€ta varierad kost och med sĂ„ mĂ„nga levande bakterier som möjligt. HĂ€r har vĂ„ra produkter en fördel för de innehĂ„ller sĂ„ mĂ„nga olika sorter och de samarbetar, för det har de gjort under miljontals Ă„r för att skydda bina och deras honung. Tack för ditt engagemang! MVH Alejandra

 31. concellae.se
  oktober 18, 2017 at 6:52 f m

  Hej, det Àr ingen fara pÄ sommaren, mjölksyrabakterierna klarar sig ute i ca. en vecka och upp till ca 50 grader, vi skickar endast mail/sms till de som bestÀller storpack för det gÄr ifrÄn Post-nord men alla de andra produkterna skickas som vanlig post och bör komma fram inom en vecka i Sverige. MVH doktorhonungsteamet

 32. concellae.se
  oktober 18, 2017 at 6:49 f m

  Hej, mjölksyrabakterierna kan inte vÀrmas över 40-50 grader för dÄ dör dem, se dem som levande varelser och alltsÄ sÀtt aldrig dem i mikron eller i kokande te. Man kan spara dem i frysen igen efter att du har tagit halva, om du inte vill Àta allt pÄ en gÄng, det gÄr jÀtte bra! MVH Doktorhonungsteamet.

 33. concellae.se
  oktober 18, 2017 at 6:47 f m

  Tack!

 34. concellae.se
  oktober 18, 2017 at 6:47 f m

  Hej, förstÄr inte riktigt vad du menar? man ska logga in pÄ antingen Paypal eller Payson och dÀr kan man spara sina uppgifter. Fungerar det för dig nu? hör av dig annars till vÄr info-mail. MVH Doktorhonungsteamet

 35. concellae.se
  oktober 18, 2017 at 6:45 f m

  Hej Agneta, vi svarade dig via messenger, bakterierna Àr ok!

 36. concellae.se
  oktober 18, 2017 at 6:44 f m

  Hej Magnus, vÀldigt konstigt, har du fortfarande problem med inloggningen sÄ Äterkom och maila oss direkt pÄ vÄr info-mail, sÄ hjÀlper vi dig!

 37. oktober 17, 2017 at 6:38 e m

  Hej.
  Jag har provat alla era honungar och tror verkligen den hjÀlper.
  Men jag kan nu inte logga in och köpa mer.
  Kan ni se varför.
  Jag anvÀnder samma email som nu.

 38. Agneta Karlsson
  september 30, 2017 at 12:31 e m

  Hej!
  Jag bestÀllde storpack av h13 original som skickades den 27 sept. först den 30 sept fick jag veta att den fanns att hÀmta hos mitt postombud. Den hÀmtades dÄ pÄ direkten. Jag undrar om h13 nu tappat sin kraft pga den senas leveransen?
  vÀnliga hÀlsningar
  Agneta

 39. Madeleine
  september 15, 2017 at 7:30 e m

  Hej, Àr en Äterkommande kund till er sedan nÄgra veckor och har precis lagt en ny bestÀllning. Kan ni hjÀlpa mig att bli en Äterkommande kund pÄ eran sida.? FörstÄr inte hur det fungerar.. vill ni mejla mig pÄ :
  Madde.witt@gmail.com

  Med vÀnlig hÀlsning,
  Madeleine

 40. Johan
  augusti 30, 2017 at 11:12 f m

  Anders, nu Àr jag inte nÄgon representant frÄn företaget men den gÄr att Àta direkt frÄn frysen, tinar lÀtt om du bara hÄller den i handen i och med att det Àr sÄ liten mÀngd. UppvÀrmning vill du undvika för batkeriernas skull sÄ mikron bör skippas!

  Din andra frÄga fÄr nog nÄgon mer kunnig svara pÄ.

 41. Anders
  augusti 23, 2017 at 4:10 e m

  Hej

  Det stÄr att det ska förvaras i frysen, tinar man upp det i micron eller sÀtter nÄgra paket i kylen lite innan antar att det inte gÄr att anvÀnda rakt av frÄn frysen.

  Kan jag Àta halva paketet innan lÀggdags, sen sÀtta det i kylen igen och ta resterande halvan pÄ morgonen utan att bakteriekulturen dör?

 42. Johan
  juli 31, 2017 at 11:58 f m

  En frÄga till, hur fungerar det nu pÄ sommaren med temperatur och bakterier, i och med att de inte fÄr vÀrmas? VÄr brevlÄda ligger i solen tyvÀrr och kan bli vÀldigt varmt. Skickar ni nÄgot bekrÀftelsemail eller sÄ nÀr orden skickas sÄ att man kan ha koll pÄ brevlÄdan dagen/dagarna efter?

 43. Johan
  juli 30, 2017 at 6:12 e m

  Skickar ni ordrar hela sommaren varje onsdag eller har ni ledighet? Jag rÄkade skreva fel adress pÄ min order men mailade er pÄ order@doktorhonung.se med rÀtt adress!

 44. winnidii
  juli 24, 2017 at 9:12 e m

  Era produkter och forskning Àr fantastiska.
  Har Àtit H13 essential i ett par mÄnader och inspirerat mÄnga vÀnner att göra det samma,
  mÄnga positiva förÀndringar har hÀnt.
  Men snĂ€lla Alejandra, vill du förklara hĂ€r, eller hĂ€nvisa till var jag kan lĂ€sa, om hur bakterierna kommer hel vĂ€gen ner i tarmen förbi den sura magen. Överlever de enbart ett dygn och mĂ„ste man dĂ€rför inta en portion varje dag? Jag har mĂ„nga skeptiska vĂ€nner som jag skulle vilja förklara detta för.
  Tacksam för svar
  WL

 45. cajsa.drakenberg
  juli 13, 2017 at 11:23 f m

  Hej! Jag har nu gjort tvÄ försök att bestÀlla H13 Essetial och betala med mitt kort via Paypal. BÄda gÄngerna har jag knappat in alla kortuppgifter och sagt ok men Paypal meddelar att det inte fungerar just nu.
  Är det tillfĂ€lligt eller? Hoppas nu att inte pengar dras utan att produkterna kommer….
  13 /7 2017 frÄn Cajsa

 46. Helena R
  juni 29, 2017 at 12:08 e m

  Hej! Har IBS och funderar pÄ att testa era produkter mot detta. Hur lÀnge tycker ni att jag bör anvÀnda Original eller Essential innan jag utvÀrderar? Tack!

 47. concellae.se
  juni 29, 2017 at 8:37 f m

  Hej Lucia, fantastisk att lÀsa ert mail, det glÀdjer oss oerhört mycket att vÄrt upptÀckt och innovationer har hjÀlpt er till en bÀttre vardag. Vi fÄr mÄnga fina mail frÄn kunder som har positiva upplever av vÄra H13 produkter men denna frÄn er har en extra plus i kanten nÀr vi har hjÀlpt ert barn, super tack för ert mail och dina fina ord. Vi fortsÀtter att kÀmpa vidare för att hjÀlpa fler! MVH Alejandra & Tobias

 48. Lucia Svensson
  juni 17, 2017 at 9:09 e m

  Hej. Jag vill bara dela med mig vĂ„r erfarenhet med H13. VĂ„r dotter har fĂ„tt en autoimun sjukdom (idiopatisk trombocytopen purpura) förra sommaren. Detta innebĂ€r att hon har en vĂ€ldigt stor blödningsrisk och det Ă€r mycket jobbigt att sĂ€tta stopp för studsmatta, cykel, pulka, ridning mm för en Ă„ttaĂ„ring….. En slĂ€kting rekommenderade H13 och sade att det Ă€r bra för immunförsvaret. Jag tĂ€nkte att sjukdomen kommer nog inte försĂ€mras om vi testar detta. Men förvĂ„ningen blev total för bĂ„de oss och lĂ€kare, nĂ€r dotterns prover visade nĂ€stan normala vĂ€rden pĂ„ hennes blodplĂ€ttar….(friska har ca 150-300 enheter, dottern hade 5 före H13, 70 efter sjukhusbehandlingen som innebar mycket biverkningar och 97 efter 1 veckas behandling med H13.)
  Nu kan vi inte tÀnka oss tillvaro utan H13. Vi fick slappna av. Vi fortsÀtter med H13 dÄ och dÄ nÀr vi ser symptomen komma. Fantastiskt! Stort tack!

 49. concellae.se
  maj 31, 2017 at 12:48 e m

  Hej, produkterna Àr anpassade för denna postgÄng och kan var ute ur frys/kyl i en vecka för transport. Det hÀnder inget med bakterienas antal eller aktivitet under denna tid. VÄrt företag finns inte i Lund utan i Helsingborg och har endast internetförsÀljning. MVH Doktorhoungsteamet

 50. concellae.se
  maj 31, 2017 at 12:42 e m

  Hej, tyvÀrr Àr inte nÄgra av vÄra funktionella livsmedel som Àr till försÀljning just nu anpassade för att motverka en urinvÀgsinfektion. Det kan vi inte rekommendera at göra. Om bakterierna vi upptcÀkte ska anvÀndas som ett alternativ till antibiotika blir detta en senare frÄga och i sÄ fall i en helt annan produkt anpassad för just detta ÀndamÄl. Pressen gillar att skriva mycket runt om detta men det Àr inte sÄ enkelt. Det Àr fortfarande pÄ foskningsstadie. SÄ anvÀnd inte H13 nÀr du vill behandla en urinvÀgsinfektion. MVH Doktorhonungsteamet

 51. concellae.se
  maj 31, 2017 at 12:32 e m

  Hej Stefan, vÄra produkter kan bestÀllas direkt hÀrifrÄn webbutiken, och alla Àr tillgÀngliga just nu. Tobias brukar erbjuda ett bra pris med rabatt efter hans förelÀsningar men erbjudandet ska anvÀnds direkt efter och den varar inte för alltid, utan det Àr meningen att man dÄ ska kunna testa vÄra produkter och sedan förhoppningsviss köper ni till vanligt pris. MVH Doktorhonugsteamet

 52. s
  maj 26, 2017 at 8:14 e m

  Hej – hĂ€r Ă€r rĂ€tt lĂ€nk till Reutersinslaget:
  http://uk.reuters.com/video/2014/09/10/bacteria-treated-honey-cures-wounds-and?videoId=341829833
  😉

 53. Lena Rosenquist
  maj 23, 2017 at 10:24 f m

  DÀr vi bor kan posten dröja 2-3 dagar lÀngre Àn normalt och gÀller det stort brev som mÄste hÀmtas tar det ytterligare nÄgon dag. Hur klarar produkten denna lÄnga postgÄng och ibland ligga i en het metallpostlÄda i direktsol? Om ni finns i Lund, finns det möjlighet att hÀta pÄ plats för att sÀkra kvaliten?

 54. Anne-Marie Lips
  maj 22, 2017 at 5:24 f m

  Hej
  Jag har lÀst om er forskning flera gÄnger om hur er forskning kan rÀdda oss frÄn resistenta bakterier och nu har jag Àntligen bestÀllt. Om man exemplevis fÄr en urinvÀgsinfektion som jag helt inte vill ta penicillin för.
  Tar man dÄ en dos bÄde morgon och kvÀll och under samma tid som exempelvis med penicillin
  Är det tĂ€nkt att man Ă€ven skall ha en underhĂ„llsdos varje dag som det ser ut som en del anvĂ€nder
  HĂ€lsningar

 55. Stefan Åkesson
  maj 12, 2017 at 10:02 f m

  Hej Tobias
  Jag var ocksÄ i Munka och lyssnade pÄ ditt fördrag och vill passa pÄ att köpa nÄgra produkter eftersom vi utlovades ett bra pris. Vill gÀrna att ni skickar ett mail nÀr ni Äter har produkter till försÀljning.
  Mvh
  Stefan

 56. concellae.se
  maj 10, 2017 at 7:37 f m

  Hej, tyvĂ€rr Ă€r detta inget vi kan göra frĂ„n vĂ„rt hĂ„ll. Vi anvĂ€nder oss av en gratis mall i WordPress som inte gĂ„r att Ă€ndra, för vi har ingen ansvarig för webben, utan vi Ă€r endast tvĂ„ som jobbar i företaget och gör verkligen allt i den, iom att vi jobbar som forskare annars vid Lunds universitet. Vi Ă€r en “startup” Biotek företag men mycket smĂ„ resurser. Vi kan endast rekommendera att du förstorar sjĂ€lv storleken pĂ„ din egen dator i instĂ€llningarna eller i din platta eller i din telefon för att kunna se bosktĂ€verna i större format, det brukar vi sjĂ€lva göra dĂ„ en av oss inte heller kan lĂ€sa en liten text pĂ„ nĂ€tet. Hoppas det fungerar bĂ€ttre, MVH Doktorhonung teamet

 57. concellae.se
  maj 10, 2017 at 7:32 f m

  Hej, vĂ„ra 4 funktionella livsmedel skiljer sig i smaken och antal bakterier i dem. Alla 13 sorter bakterier finns i alla 4 men i #H3original och #H13essential sĂ„ Ă€r de i högst antal och dĂ€rav att de kostar mer.Original innehĂ„ller förutom honung sĂ„ den smakar som vanlig honung” för bakterierna har ingen smak och essential har lite bi-pollen ocksĂ„ sĂ„ den smakar lite som nypon.Har man problem med magen sĂ„ rekommenderar vi essenetial för den innehĂ„ller bi-pollen och lite vĂ€xtfiber som underlĂ€ttar för bakterierna att komma ned till tarmen. VĂ„ra andra tvĂ„ produkter har mindre antal bakterier och Ă€r avsedda för folk som trĂ€nar #high13 och som Ă„terhĂ€mtning efter festande #hang13. Alla vĂ„ra produkter kan konsumeras av barn över 1 Ă„r dĂ„ vi följer livsmedelsverkets rekommendationer för en av ingredienserna som Ă€r honung. Tack för ditt intresee i vĂ„ra innovativa och forskningsbaserade livsmedel. Testa gĂ€rna först och se hur det gĂ„r, ta en pĂ„se essential om dagen i samband med mĂ„ltid, de flesta kĂ€nner skillnad redan efter en dag, för mer information lĂ€s i hemsidan, mvh doktorhonug teamet

 58. Eva
  maj 7, 2017 at 5:12 e m

  Hej! Hur kan jag fÄ texten mer synlig?????
  Jag har synnedsÀttning och ser faktiskt inte vad det stÄr!
  Begriper faktiskt inte att ni gjort det svÄrt att lÀsa?
  Tydlig textfÀrg tack!

 59. Veronica
  maj 4, 2017 at 7:57 f m

  Hej Skulle vilja ha en liten förklaring av era produkter vad det Àr som skiljer dom Ät. LÀste ett inlÀgg ang. H13 Essential och blev intresserad eftersom jag har en dotter som har Crohns sjukdom. SÄg pÄ er hemsida att det finns prova pÄ paket med 4 olika i och skulle gÀrna vilja veta vad som skiljer och vad varje produkt passar till.

 60. Lise Ölmedal
  april 25, 2017 at 5:29 e m

  Hej! Min man och jag var pÄ Folkhögskolan i Munka-Ljungby förra veckan. Köpte lten förpackning H13 och vill fortsÀtta.
  Jag vill dÀrför bestÀlla
  1 H13 original storpack
  Mobilnummer 0706048572
  Jag sĂ€tter in 1.120 kr pĂ„ ert BG men man kan inte göra sĂ„ lĂ„ng kommentar som krĂ€vs dĂ€r (Swedbank) – halva adressen saknas. Jag har skrivit “BestĂ€llning Lise Ölmedal se kommentarsfĂ€lt “- hoppas det funkar !
  Adressen:
  Lise Ölmedal
  HÀggvÀgen 11 A
  26261 Ängelholm
  Tack för en mkt intressant förelĂ€sning – vi kunde lyssnat en timme till!
  mvh Lise

 61. concellae.se
  april 21, 2017 at 8:10 f m

  Hej, absolut, ni kan sÀtta in pengarna för produkterna efter rabatten pÄ vÄr BG 5665-8420 med ert namn och bestÀllning sÄ skickar vi er bestÀllning i nÀsta vecka nÀr pengarna har kommit in till oss. Vi behöver ocksÄ ett mobilnummer för avisering av paketet, sÄ skicka det till oss via mail pÄ: info@concellae.se MVH ConCellae Teamet

 62. concellae.se
  april 21, 2017 at 8:07 f m

  Absolut, den gÀller och ni kan sÀtta in pengarna för produkterna efter rabatten pÄ vÄr BG 5665-8420 med ert namn och bestÀllning sÄ skickar vi detta i nÀsta vecka nÀr pengarna har kommit in till oss. Vi behöver ocksÄ ett mobilnummer för avisering av paketet, sÄ skicka det till oss via mail pÄ: info@concellae.se MVH Concellae Teamet

 63. concellae.se
  april 21, 2017 at 8:02 f m

  Inte riktigt, bakterierna finns alltid inne hos bina det Àr dÀr de lever och trivs. Och i samband med att bina tillverkar sin honung följer mjölksyrabakterierna med nektar som Àr insamlad i honungsmagen dÀr de sitter fast i vanliga fall. TyvÀrr Àr det sÄ att dagens biodling med alla sjukdomar, dÄlig variation pÄ blommor som homo-kulturer, pesticider, kemikalier, och all annat elÀnde som anvÀnds inom biodling idag gör att mjölksyrabakterierna finns i vÀldigt liten mÀngd jÀmför med bin som lever vilt som tex. i Asien. SÄ sammanfattningsvis kan man sÀga att mjölksyrabakterierna kan finnas i otÀck honung i liten halt, men under förutsÀttning att bina Àr friska, att de flyger pÄ varierande blommor, att de inte behandlas med kemikalier och gifter, plus att biodlaren tar hand om de, och lÄter de Àta av sin egen honung under vinter, osv. Detta Àr anledningen till att vi har tagit fram vÄra produkter som Àr helt unika i sitt slag, med en hög och standardiserad halt av binas alla 13 sorter mjölksyrabakterier som motsvarar en levande liten armé till ditt försvar. MVH ConCellae teamet

 64. concellae.se
  april 21, 2017 at 7:50 f m

  Hej, enligt livsmedelsverket sĂ„ fĂ„r vi inte ange anvĂ€ndningsomrĂ„dena för mjölksyrabakterierna. Det Ă€r sk. falsk marknadsföring och vi hĂ„ller oss strikt till detta. Vi vet dock att det finns mĂ„nga oseriösa aktören inom omrĂ„det som skriver mer eller mindre olagliga saker och lögner. Vi har dock bevis för att bakterierna fungerar som en liten armĂ© ihopa som försvar mot oönskade mikroorganismer. SĂ„ att Ă€ta de kontinuerligt hĂ„ller dig och din kropp redo för “fight”. Bakterierna Ă€r helt unika i sitt slag dĂ„ de samarbetar och bildar tillsammans hundratals “goda” Ă€mnen som hjĂ€lper till vĂ„r egen kropp. De bildar inga vitaminer och det finns faktiskt inga bakterier som förbĂ€ttrar tarmfloran egentligen utan allt handlar om immunförsvaret som sitter i tarmarna. DĂ€r sitter nyckeln till varför “goda bakterier” Ă€r bra att Ă€ta i sin kost. Vi hoppas att det blev lite tydligare men vi förstĂ„r problematiken och försöker hĂ„lla oss som seriösa aktörer och dĂ€rav den “otillrĂ€ckliga” information pĂ„ vĂ„r hemsida. Men som vi brukar sĂ€ga testa, gĂ€rna vĂ„ra produkter sĂ„ kommer du att mĂ€rka skillnad! framförallt under perioder nĂ€r man lĂ€tt blir utsatt för förkylningar eller tex. tarmbesvĂ€r som i samband med resor. MVH ConCellae teamet

 65. concellae.se
  april 21, 2017 at 7:39 f m

  Hej, nej, Manuka honung Ă€r fortfarande sĂ„ kallad “död” honung alltsĂ„ inga levande mjölksyrabakterier finns i den. Bakterierna lever inte i nĂ„gon som helst honung som gĂ„r att köpa idag. Det Ă€r detta som gör vĂ„ra produkter sĂ„ unika. Vi har utvecklat en patenterad teknik för att tillföra mjölksyrabakterierna till vanlig “död” honung. Manuka honung Ă€r pĂ„ en skala till 10, en femma precis lika bra som ljunghonung, som finns i denna delen av vĂ€rlden. Men H13 produkterna Ă€r en 10 av 10 nĂ€r det gĂ€ller effekten och detta enbart pĂ„ grunt av nĂ€rvaro av de levande mjölksyrabakterierna som inte gĂ„r att jĂ€mföra med annan befintlig honung idag. MVH ConCellae teamet.

 66. Ingrid Andersson
  april 21, 2017 at 5:50 f m

  Hej!
  IgÄr var min dotter och jag pÄ Folkhögskolan i Munka Ljungby och lyssnade pÄ TobiasŽ intressanta föredrag. Vi vill gÀrna göra en gemensam bestÀllning med den rabatt som ulovades:
  2 st ApiH salva (liten)
  1 st Prova pÄ H13 (stor)
  1 st H13 (storpack)

  Samleverans till:
  Ingrid Andersson
  TarravÀgen 100
  269 42 BĂ„stad

  Tack pÄ förhand!

 67. Kerstin Cederlund Steen
  april 20, 2017 at 8:02 e m

  Hej!
  Besökte folkhögskolan i Munka Ljungby och lyssnade pÄ föredraget om er honungsforskning.
  Tack för ett mycket trevligt föredrag!

  Önskar bestĂ€lla dels en storpack H13 essential och
  tvÄ mindre förpackningar av H13 Original., och hoppas pÄ lovad rabatt.

  Med vÀnlig hÀlsning,
  Kerstin Cederlund Steen
  LyckohörnsvÀgen 14
  26291 Ängelholm

 68. Lene
  april 16, 2017 at 1:16 e m

  Vist Àr det bara den otÀckta honungen som mjölksyrabakterier finns i, innan bina har sÀnkt vattenhalten i honungen?

 69. Ronny Rydström
  april 13, 2017 at 10:43 e m

  Vad har de för anvÀndningsomrÄde? Antar att de förbÀttrar tarmfloran men ni fÄr gÀrna utveckla det.
  Vad gör bakterierna? Tillverkar de nÄgot vitamin eller annat?

 70. Britt Wingren
  april 8, 2017 at 6:13 f m

  Hej, kan honungen jÀmföras med Manuckahonungen ?

 71. concellae.se
  mars 29, 2017 at 12:45 e m

  Hej, tack för de fina orden, vi kÀmpar pÄ med att kunna anvÀnda mjölksyrabakterierna som alternativ till antibiotika inom en rad olika tillstÄnd men vi har lÄngt tills dess. Just nu har vi endast en del av vÄra funktionella livsmedel för mÀnniskor till försÀljning och de hjÀlper inte emot nÄgot av det du undrar över, utan endast förbÀttrar din tarmhÀlsa. MVH Doktorhonung teamet

 72. Kerstin Ragab
  mars 24, 2017 at 7:22 e m

  Hörde Tobias föredrag pÄ Naturskyddsföreningens kretsstÀmma i Helsingborg och funderar över H13 som botar min munherpes, dvs ett virusangrepp! Vad kan vi vÀnta oss av ert mjöd? Blir jag av med stÀndiga urinvÀgsinfektioner?
  Om inte ni en dag fÄr Nobelpriset sÄ ska jag Àta upp min gamla hatt!

 73. concellae.se
  mars 8, 2017 at 2:51 e m

  Hej, vi har tyvÀrr nÀstan slut pÄ alla vÄra produkter och helt slut pÄ alla storlÄdor utom Hang. Vi kommer dock producera inom en mÄnad och kommer att ha alla vÄra podukter tillgÀngliga igen inkl. alla storlÄdor. Jag hoppas att ni kan hÄlla ut sÄ lÀnge! tack för att ni köper vÄra produkter, hÀlsningar doktorshonungs teamet

 74. Kerstin Sassa Jönsson
  mars 6, 2017 at 6:57 e m

  Hej! Jag undrar varför Jag inte hittar storförpackningarna. BÄde jag och mina döttrar anvÀnder High 13 nÀstan varje dag. Blir för dyrt att köpa smÄförpackningar.

 75. concellae.se
  februari 28, 2017 at 8:20 f m

  Hej Paula, ja det Àr dem. Vi kommer att producera nya produkter om ca en mÄnad och dÄ kommer vi att ha alla produkter tillgÀngliga igen pÄ hemsidan. UtgÄngsdatumet har vi fÄtt sÀtta pga. livsmedelsverkets regler, vilka vi mÄste följa, att vanlig honung har ett utgÄngsdatum pÄ 2 Är. Hursomhelst, sÄ förvaras alla vÄra produkter i frysen för at bevara mjölksyrabakterierna aktiva och levande sÄ alla vÄra produkter hÄller sig i minst 5 Är, det har vi utrett. DÀrför sÀljer vi dessa som har gÄtt ut för de Àr precis som de nytillverkade och med gott samvete. MVH Alejandra

 76. Paula
  februari 23, 2017 at 10:35 e m

  Hej!
  De som ni sÀljer till reducerat pris pga utgÄende datum, Àr samtliga utgÄende datum april 2016?
  Med vÀnliga hÀlsningar, Paula

 77. concellae.se
  februari 9, 2017 at 10:09 f m

  Ja, de gör det, all 13 stammar Àr oerhörd tÄliga och har en vÀldig tjock hölje runt om sig som gör att de tÄl extrema förhÄllanden som syra, bas, höga sockerhalter och salthalter.

 78. Siv
  februari 6, 2017 at 12:40 e m

  Överlever de magsyra?

 79. concellae.se
  februari 1, 2017 at 1:34 e m

  Hej, vi fick samma frÄga igÄr frÄn en vÀn som hade sett reportagen och vi har redan kontaktat henne och erbjudit henne vÄr hjÀlp, vi lÀste om hennes situation som Àr hemsk och vi vet att det Àr oerhört smÀrtsam ocksÄ dÀrför vill vi hjÀlpa henne. HÀlsningar

 80. concellae.se
  februari 1, 2017 at 1:23 e m

  Hej, det kommer en utförlig beskrivning om hur man gör som följer med ApiH. De skickas idag till dig. HÀlsningar

 81. Petra Halvardsson
  februari 1, 2017 at 9:23 f m

  Hej
  Hur mycket honung ska man smörja pÄ vid behandling av mugg? Hittar inte er instruktionsfilmer pÄ Reuters.
  Har lagt en bestÀllning idag onsd 1/2-17. Kommer den att skickas idag?

 82. Anna
  januari 31, 2017 at 6:20 e m

  Synd ni inte har nÄgon sÄrsalva för mÀnniskor Àn, apropÄ det hÀr:

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/bensaren-forstor-malins-liv

  TÀnkte direkt pÄ Doktor Honung eftersom ni lÀkt svÄrlÀkta sÄr pÄ hÀstar. Hoppas det kommer en sÄdan produkt snart! Tills dess fÄr vi njuta av honungen..

 83. concellae.se
  januari 30, 2017 at 1:26 e m

  Hej, vi har inga produkter för sÄrvÄrd för mÀnniskor Àn och kan dÀrför inte rekommendera nÄgra av vÄra produkter för det ÀndamÄlet utan du mÄste rÄdgöra med din lÀkare om vÄra mjölksyrabakterier kan hjÀlpa dig med det. Han/hon fÄr gÀrna kontakta oss direkt till vÄr info mail. MVH Doktorhonung teamet.

 84. januari 25, 2017 at 12:35 e m

  Hej, Vi lÀste om er honung i en tidning. Vi Àr sjÀlvklart intresserade av att jobba som ÄterförsÀljare Ät er. Kontakta oss gÀrna om det lÄter intressant.

  Med vÀnliga hÀlsningar
  Katja Mosbach
  Butikschef
  Örtagubben AB
  08-673 04 63

 85. Annika
  januari 23, 2017 at 2:48 e m

  Hej,
  jag har haft en spricka i Àndtarmen i ett Är och fÄtt salvor och botoxsprutor hos lÀkare, men utan riktigt bra resultat. LÀste att er honung kan hjÀlpa vid sÄrbehandling i tarmen. Men anvÀnder man den dÄ som salva eller Àter man den?

 86. Alejandra
  januari 23, 2017 at 1:22 e m

  Hej Marie, det var synd, men bakterierna i H13 produkterna Ă€r nu förstörda efter sĂ„ mĂ„nga dagar i rumstemperatur och du kan anvĂ€nda produkterna som “vanlig” honung i t.ex. te eller annat, dĂ„ honungen Ă€r helt ok. Vi insĂ„g nu att det inte stĂ„r tydligt pĂ„ vĂ„r hemsidan och vi vill sĂ„ klart att du ska kunna ta del av dina produkter sĂ„ vi kommer att skicka nya till dig. Maila oss innan onsdag ditt namn, adress och vad du hade bestĂ€lld för att kunna skicka nya till dig. Mailadress: info@concellae.se. HĂ€lsningar doktorhonungs teamet

 87. Marie
  januari 20, 2017 at 3:59 e m

  Hej!
  Jag fick hem era produkter för en mĂ„nad sen men har inte plockat upp dem och nĂ€r jag nu gör det sĂ„ stĂ„r det att de ska vara i frysen eller kylskĂ„pet vissa dagar och bara nĂ„gon dag i rumstemperatur. Hade tyvĂ€rr inte lagt mĂ€rke till det pĂ„ er hemsida. Är de förstörda nu? Eller bara sĂ€mre? Det gĂ€ller salvan och H13 original.

 88. concellae.se
  januari 11, 2017 at 9:48 f m

  Hej, Det vi sÀljer Àr de unika honungsbakterier som vi upptÀckte i vÄr forskning i naturliga blandningar. Vi undersöker varken honung och bi-pollen, utan köper endast bra och tillförlitlig honung och bi-pollen frÄn vÄra nÀrproducerande biodlare runt om Kullabygden.

 89. Möller
  januari 7, 2017 at 6:11 e m

  undersöker ni Àven vad pollen innehÄller för Àmnen som inte Àr sÄ ÄtrÄvÀrda. jag har hört talas omatt pollen just innehÄller mycket tungmetaller och rester av pesticider jÀmfört med honung?

Comments are closed.