Doktor Honung

Omdömen

Här kan Du läsa om våra kunders upplevelser av Doktor Honungs produkter. 

Elisabeth Nilsson
Läs mer
”Jag pluggar och det kan periodvis vara rätt jobbigt, ibland behöver man vara uthållig för att ta sig igenom ett tråkigt skolarbete, eller hålla koncentrationen uppe när man läser på inför ett prov. H13 hjälper mig att hålla fokus, genom att ge mig energi då tröttheten sätter in.”
Tina Aspman
Läs mer
”Jag har blivit diagnoserad med struma. Och symtomen på det är bla en väldig trötthet. Och har testat det mesta för att bli piggare då jag enbart är 27 och vill inte ligga och sova bort livet. Så testade på H13 och fick hopp om livet igen då jag blivit piggare. Och slipper känna men som 95 år. Så otroligt bra”
David Palle Broberg
Läs mer
”Jag har ätit ett paket Doktor Honung om dagen hela vintern och detta är första vinter på manna-minne som jag inte blivit förkyld! Fantastisk! om det beror på honungen eller inte låter jag vara osagt. (men jag tror det)”
Senada Trstena
Läs mer
”Så fort jag börjar känna mig hängig så tar jag direkt H 13 i några dagar , resultatet är strålande jag blir bra igen. Tada!!!”
Johanna Andersson
Läs mer
”Med två barn på dagis behöver man alla tillskott som man kan få. H13 ger mig kraft och energi att orka torka spyor, leka lekar och göra middag.”
Föregående
Nästa
Lucia Svensson
Läs mer
Vi är väldigt nöjda med era produkter, har använt både honung, kapslar och veterinär salva till vår kattunge som bokstavligt återvände till livet.

Vi började använda era produkter för 5 år sedan då vår flicka insjuknade i trombocytopeni. Hon hade farligt låga nivåer av blodplättar som har som uppgift att stoppa blödningar. (Hon hade 5 enheter av 130-300 som friska personer har). En släkting rekommenderade era honungspåsar med motivering att "det är bra för immunförsvar." Vår flicka har då genomgått två behandlingar med antikroppar i dropp. Det höjde hennes värden från 5 enheter till 83. Biverkningar som kom dagen efter behandlingen varade i två dygn och påminde mycket om cellgiftsbehandling. Spränghuvudvärk, 40 graders feber, kräkningar och total utmattning. Efekten varade i en vecka, sen var hon tillbaka på femman igen.

Min tanke var att honungen gör alltid något gott så vi testade en påse om dagen i en vecka. Proverna visade 97, utan biverknigar, utan stick, utan förtvivlan. Gissa vad vi valde! I nuläget varvar vi honungspåsar med kapslar. Dotterns värden ligger på 60-70 jämt. Ingen annan behandling behövs. Ligger man över 50 enheter vågar läkare operera om det skulle behövas. Vår flicka tycker det är gott med honung men det är smidigt att bara svälja en kapsel.Det kladdar inte, smakar inget och ibland är det skönt att smuggla ner pulvret från kapsel även i fyraåringens yogis o veta att han klarar förskolans baciler . Vi har sluppit magsjuka i två år och barnen har klagat faktiskt lite på att de aldrig är sjuka och inte kan slippa skolan nån gång . Ni har tagit fram fantastiska produkter som är unika, naturliga, potenta och snälla för kroppen. STORT TACK!
Åse Pettersson
Läs mer
Mina trombocyt värden har också förbättrats under de år (kan det vara 10) som jag nu dagligen har ätit en påse H13. Tänk, det sambandet har jag inte förstått!!!! Helt underbart!
Föregående
Nästa
Elin Rosqvist
Läs mer
Min första upplevelse med doktor honung, minns jag väldigt väl. Det var i höstas, när min mage sa ifrån och min vardag blev en ständig kamp för motverka smärtan i magen. Jag testade en hel del produkter från Apoteket, jag var hos läkaren men allt kändes hopplöst och inget hjälpte. Jag gick motvilligt på föreläsningarna i skolan men när jag kom hem orkade jag knappt inte göra någonting pga. smärtan i magen.

Efter ett par veckors tid kände jag att mitt liv kan inte se ut så här jag måste hitta något som kan hjälpa mig och det var då jag hittade er hemsida, och det räddade min vardag! Jag testade H13+ och det var det bästa jag gjort, för ett par dagar efter jag hade ätit det mådde min mage betydligt bättre och vardagen blev äntligen som vanligt igen och min ork kom tillbaka! Så tack för era fantastiska produkter!
Mats Göransson
Läs mer
Var och lyssnade på ditt lysande föredrag häromdagen. När du presenterade H13 Essential nämnde du Crohn, då blev jag något förvånad, lite honung med bakterier kan väl inte hjälpa?

Har Crohns syndrom sedan säkert mer än femtio (50) år och ätit kilovis med mediciner och andra preparat under denna tid utan i stort sett andra verkningar än biverkningar. Jag var mycket skeptisk – inte kan väl detta ha någon verkan när inget annat fungerat som utlovat.

Köpte efter föredraget i alla fall en förpackning med tio doser och klämde i mej en så fort jag kommit hem, smakade mycket gott, alltid något. På morgonen följande dag åt jag frukost som vanligt och satte mig för att invänta mina vanliga efterfrukost-magsmärtor, det kom inga alls. Placeboeffekt? Knappast, jag var ju mycket skeptisk och för en placeboeffekt skall man väl ha en viss tro på preparatet? Faktum är att jag nu har tagit en påse om dagen i tio dagar och min annars så elända mage har fungerat som den ska helt utan det vanliga onda. Kan det verkligen hjälpa så snabbt? Och så effektivt? Jag är väl medveten om att Crohn är en obotlig autoimmun sjukdom och att jag inte är frisk – det bara känns så nu.

Mina tio påsar är alltså slut nu och jag har just beställt två nya tio-förpackningar, fortsätter den goda inverkan detta preparat har kommande dagar köper jag en storpack nästa gång. Tobias! För allt smör i Småland låt detta preparats verkan på IBD (och IBS) komma till omvärldens kännedom! Slå på stora trumman!! Min läkare har ingen kännedom, och jag vägrar nu att inta de mer eller mindre farliga droger som skolmedicinen föreskriver. Med stora förhoppningar om din framgång och mycket vänliga hälsningar
Föregående
Nästa
Tomas Read
Läs mer
Jag invintrade samtliga samhällen på socker. SymBeeotic hjälper definitivt samhällen att bli starkare. Vintern 2017-18 invintrade jag 10 samhällen. Under våren 2018 dog ett samhälle, och jag fann ett samhälle med utsot, men med levande bin kvar. Jag städade ut detta samhälle och de byggde snart upp full styrka igen. Under 2018 har jag gjort avläggare på sex av 6 kupor, de flesta med SymBeeotic, som jag sålt. Precis som att det är ”obligatoriskt” med oxalsyrabehandling bör det vara det också med SymBeeotic.

Honey Hunter's Elixir – Balanced & Acidic

Anna Schreil, The Absolut Company
Läs mer
Vi har provat era produkter och vi måste erkänna att vi tyckte att de var väldigt, väldigt trevliga.

Vi tog oss friheten att sammanfatta med några beskrivande-ord och kommentarer (känn er fria att läsa detta eller inte, men det fungerar lika mycket som minnesanteckningar för vår del😊)

Elixir Acidic (ej sparkling): Doft – Frisk, autentisk, mango, nyslaget hö, mossa till adventsljusstakar, smörig, något syrlig
Smak – Honung, sötsyrlig, ngt spritsig, ngt maltig, angenäm, trevlig

Elixir Balanced (sparkling, med champagne-kork): Doft – Honung, fikon, öl, torkad frukt, tropisk, citrus, tropisk nektar, brödig, sädig, balanserad
Smak – Blommig, honung, ngt ölig, syrlig, vetekex, ”naturens under” (om ni minns den från 80 talet), elegant, lyxig
Mischa Billing, Sommelier, Tv-kommentator av mat och dryck på Nobelfesten och jurymedlem i Sveriges Mästerkock.
Läs mer
Elixir Balanced: – Tydlig honungssmak och en väldigt fin mousse i drycken. Jag har aldrig smakat något liknande.

Elixir Acidic: – Den syrligare Acidic dröjer sig kvar längre i munnen och ger fin eftersmak. Den passar bra att dricka till mat.
Johan Granström, Kökschef, Folk, Mat & Möten, Malmö
Läs mer
Elixir Balanced: – Den har en jättesötma, men den är inte söt. I alla fall upplevs den inte som söt när man dricker den. Drycken har en väldigt trevlig mousse i sig och ger en ännu trevligare munhåleupplevelse. I eftersmaken finns det en bikakeeffekt som dröjer sig kvar i munnen.

Elixir Acidic: – Den har tydligare honungston, högre syra än Balanced, men fortfarande en behaglig sötma.
Göran Stenberg, Kockeriet
Läs mer
Elixir Balanced: – Den här går verkligen att stå och mingla med. Drycken är så tillgänglig.

Elixir Acidic: – Väldigt god och man känner att det är något. En tungt humlad öl är något du dricker en kväll och inte nästa dag. Det här naturmjödet känns som att det går att dricka i morgon också.
Föregående
Nästa
Translate
Select your currency
SEK Svenska kronor
EUR Euro