Så fort jag börjar känna mig hängig så tar jag direkt H13 i några dagar, resultatet är strålande jag blir bra igen. Tada!!!
Bästa Doktor honung!
Har så länge tänkt skriva och berätta hur oerhört nöjd jag är med mina kapslar från er. Har i många år haft förfärliga problem med min mage men nu är mina bekymmer så gott som borta sedan jag hittat detta mirakelmedel, så tacksam och nöjd.
Jag har ätit H13 honung hela vintern och detta är första vinter på manna-minne som jag inte blivit förkyld. Fantastiskt!
H13microbiome® består av 13 sorters mjölksyrabakterier som samarbetar och innehåller följande arter; Lactobacillus helsingborgensis, L. kullabergensis, L. kimbladii, L. melliventris, L. apis, Bombilactobacillus mellis, B. mellifer, Apilactobacillus apinorum, A. kunkeei, Bifidobacterium coryneforme, Bif. asteroides , Bif. kimbladii och Bif. mellis.
Forskarna bakom Doktor Honung upptäckte en unik grupp av samarbetande mjölksyrabakterier (ett mikrobiom) hos världens alla honungsbin och döpte gruppen till H13microbiome®.
Mjölksyrabakterierna i H13microbiome® visade sig vara de okända antimikrobiella ingredienserna i folkmedicinen honung, vilka användes av våra förfäder, men som inte finns tillgängliga i dagens honung.
Forskning och utveckling vid Lunds universitet möjliggjorde att vi nu kan föröka och tillsätta alla 13 mjölksyrabakterier i höga halter som ingredienser eller startkulturer i alla våra produkter och vilka även fermenterar både dess honung och bipollen mm.
Du finner H13microbiome® endast i våra produkter med en standardiserad hög halt levande och aktiva mjölksyrabakterier och deras aktiva ämnen (H13ferment®). De är patentskyddade och varumärkesskyddade av oss för deras antimikrobiella egenskaper.